Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tilliten er truet!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

alvseike
Har forskning betydning for bransjen?

av Ole Alvseike, Animalia

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

– Egg må tilføres mer verdi

Det er mye å hente på å tilføre eggene mer verdi, konstaterer Dag Stian Lindstad. Den ferske sjefen for Toten Eggpakkeri skal fortsatt ha ferske egg som grunnlag, men tenker kreativt på produktutvikling.

Den Stolte Hane mister eggavtale med REMA

REMA 1000 og Nortura har inngått en avtale om leveranse av Prior-egg til mer enn 600 butikker over hele landet.

Kraftig Røros-mobilisering på Grüne Woche

Solid Røros-mobilisering på årets utgave av Grüne Woche i Berlin! Og forklaringen er enkel og ikke minst naturlig: Tyske turister er viktige for hele Rørosregionen, ifølge daglig leder Kjell Ove Oftedal i Røros Kjøtt/Røros Slakteri.

Bedret resultat for Nortura i 3.tertial

Driftsresultatet i 3.tertial økte med 157 millioner kroner mot fjoråret. Omsetning i perioden falt med 2,9% som følge av lavere merkevaresalg, men effekter fra forbedringsprogrammet bidro til at driftsmarginen økte med 1,8%-poeng.

Slutt for Grilstad-fabrikken i Åsen

48 ansatte ved Grilstads fabrikk i Åsen blir berørt av styrets beslutning om å flytte produksjon og skjæring fra Åsen til Brumunddal.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt