Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Omdømmet er utfordret!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Geir-Pollestad
– Naturlig å spise dyr!

av Geir Pollestad, Senterpartiet

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Unormalt prisnivå på baconråstoff

Unormale sesongvariasjoner i prisen på enkelte kjøttråvarer, skaper bekymring for mange kjøttbedrifter. Toma Mat i Haugesund opplever f.eks. at råvarene til bedriftens viktige baconproduksjon ikke hadde den samme prisutvikling i år som den normalt har. Det «taper» bedriften rundt 20 000 kroner pr. uke på.

Ny matminister med sans for kvalitet

Etter kun noen måneder i statsrådsstolen, måtte Bård Hoksrud fra FrP overlate denne til Olaug Bollestad, KrF, i forbindelse med at hennes parti nylig kom inn i Solberg-regjeringen.

Avvikling ved Trondheim Slaktehus

I takt med stadig mindre skjærevolum, har også den økonomiske utviklingen ved Trondheim Slaktehus forverret seg de siste månedene. Nå er det besluttet å avvikle virksomheten for å unngå konkurs.

Oftedal-exit på Røros

Kjell Ove Oftedal slutter i jobben som daglig leder i Røros Slakteri AS, Røroskjøtt AS og Grillhuset Røroskjøtt AS.

- Uten kjøtt ville ikke mennesket eksistert

– Hvis man skal dekke behovet for animalske proteiner til menneskeheten i dag, er industriell kjøttproduksjon og fiskeoppdrett uunngåelig, fastslår forsker Rune Johansen ved Folkehelseinstituttet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt