Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tørke både her og der!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Harald-Gjein-Mattilsynet
Veiledning og dialog

av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet

Jus

LineSolhaug
Tillitsvalgtes innsyn i lønnsforhandlinger

av Line Solhaug, NHO Mat og Drikke

Ny arena for bærekraftig mat og drikke

10. og 11. oktober åpner Foodscape dørene for første gang på Norges Varemesse, og ønsker kjøttbedrifter med fokus på bærekraft inn som utstillere.

Krevende og intenst første år

– Et krevende år, men også et år med oppturer og flere gledelige hendelser.

God utvikling for Sørlandskjøtt

Sørlandskjøtt passerte 100 millioner i omsetning i 2017. Resultatet ble som forventet.

Rødt kjøtt støtter sunt hjerte

Ny forskning viser at middelhavsdiett med magert og ubearbeidet rødt kjøtt er bra for hjertet.

Hellas vil lære sporing av slakterier i Norge

Hellas har kastet sine øyne på Norge med tanke på å etablere full sporbarhet på slakteriene. Nylig besøkte styrelederen i den greske slakteriorganisasjonen bl.a. KLF og Fatland Oslo for å se og lære.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt