Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Grill lam i år!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

LarsPetter
Grill lammekjøtt i år!

av Lars Petter Bartnes, Norges bondelag

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk ved nedbemanning

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Verås slutter i Prima etter 17 år

Etter 17 år i ulike roller i Prima Jæren, bl.a. daglig leder i syv år, velger Are Verås (51) nå ved månedsskiftet å slutte i selskapet. – En helt udramatisk beslutning, sier Verås til bladet Kjøttbransjen.

Ønske om kjøtt fra gressfôret

Landets mest kravstore kunder kjøper mindre kjøtt. Men det de kjøper, er bedre. Økologisk, modnet, gressfôret og hele skrotten fra hode til hale er stikkord for Jacobs.

600 medaljeprodukter i SM

Da svenskene kåret landets beste kjøttprodukter nylig, fikk hele 200 av 720 produkter gullmedalje. I Norge er terskelen for gull langt høyere.

Spekematens hovedstad har fått sitt rådhus

Skinkerådhuset, sier de på Stranda med stolthet. Det gamle rådhuset har blitt hovedbygning for den viktige næringsmiddelindustrien. Her skal gjester fra fjern og nær få innføring i det kulinariske Stranda.

Rosenberg fra Fetsund til Lillestrøm

Ved årsskiftet ble siste pølse produsert hos Rosenberg Spiseforretning på Fetsund. Om et halvt år flytter virksomheten til Lillestrøm og i den forbindelse etterlyses en investor som kan være med på etableringen på Lillestrøm.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt