Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Spennende for Otta

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

rodbotten-Nofima
Kjøtt – venn eller fiende?

av Rune Rødbotten, Nofima.

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

1,3 milliarder gule bokser på 70 år

Årlig selges det rundt 23 millioner Stabburet Leverpostei.

Medaljegrossist klar for NM

– Vi skal ydmykt delta i år også, men jeg kan hverken forlange eller forvente at vi tar like mange medaljer som vi gjorde for to år siden.

Oftedal comeback på Røros

Kjell Ove Oftedal er igjen ansatt som daglig leder for Røros Slakteri AS og Røroskjøtt AS. Oftedal valgte å si opp sin stilling i februar, men er nå tilbake.

Båndsag-stans på ti millisekund

Fingerskader som følge av nærkontakt med sagbladet på båndsager er et velkjent problem i kjøttbransjen. Det problemet kan nå være løst.

Bringeland har overtatt lederstolen

Han har noen måneders fartstid som leder i Pers Kjøkken i Sandefjord, og har funnet seg godt til rette. Stein Bringeland legger ikke skjul på at han både er motivert og inspirert når han nå avløser Tore Sørensen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt