Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Løft for kjekjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Tor--Arne--Ruud
Tallsurr i kjøttdebatten

av Tor Arne Ruud, direktør i Animalia

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Tøff kamp om norsk ribbe i år

I motsetning til de siste årene, vil det i år neppe bli tollnedsettelse på fersk ribbe for å sikre norske juletradisjoner. Ribbebehovet i år vil trolig bli dekket med fryste sider og en fordeling av det som skjæres ferskt.

Kjøttforedling i 90 år i Narvik

Når kjøttbedriften Kuraas i Narvik i disse dager markerer 90 år siden etableringen, er det i trygg forvissning om at bedriften er i støtet og framtidstroen stor blant ansatte og ledelse.

Bygger ut hvert eneste år

Norsk kjøttindustri slår de fleste i effektivitet, mener Aksel Andersen – men reiser gjerne til utlandet for å lære og la seg inspirere.

Storinvestering gir Prima økt fart

– Vi skal vi bli mer kostnadseffektive opp mot våre viktige industrikunder og vi skal samtidig øke innovasjonstakten i forhold til våre verdifulle kunder i dagligvaremarkedet.

Ytterøykylling er i støtet!

Fjørfebedriften i Trøndelag planlegger utvidelser og moderniseringer for mer enn 20 millioner kroner i slakteriet på Ytterøya og i foredlingsanlegget i Levanger.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt