Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
God jul med norsk ribbefest!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Ståle-Gausen
Mindre kjøttforbruk, men lysning

av Ståle Gausen, styreleder i KLF

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Jul hele året hos Toten Kjøtt

Hos Toten Kjøtt på Bøverbu er det praktisk talt jul hele året. Farsespesialisten fra Toten produserer nemlig medisterfarse samtlige av årets 12 måneder, men i nå på tampen av året er farseproduksjonen fordoblet i forhold til en normalmåned.

Gikk fra kaffe til salami

I hans forrige jobb i Bergen handlet det om råkaffe og foredling av denne til utsøkte kaffeprodukter. Nå dreier det seg om å utnytte kjøttråvarer til verdifulle sluttprodukter – i første rekke spekemat. Og Bergen er byttet ut med Trondheim. Jørgen Wiig er den nye konsernsjefen i Grilstad.

Forsker på avstanden mellom kjøtt og dyr

Hvorfor er det slik at sammenhengen mellom kjøttmat og dyr tones ned og hvorfor er det ikke greit å vise slakting av dyr på TV når vi vet at kjøttforbruket er i stadig økning?

Kolberg går av som konsernsjef i Nortura

Konsernstyret har blitt enig med Kolberg om at han fratrer, grunnet manglende resultatoppnåelse.

Reduserer eget lager, mens reg.lageret øker

- Samtidig som reguleringslageret av kjøtt øker i omfang og verdi, har Nortura i betydelig grad klart å redusere sitt eget råvarelager.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt