Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Urettferdig for Norsk Kylling

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

LarsPetter
Grill lammekjøtt i år!

av Lars Petter Bartnes, Norges bondelag

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk ved nedbemanning

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Satser mer på serviceavtaler

Den nye GEA-sjefen har tro på stadig mer automatisering i kjøttbransjen. Nå vil Heidi Fuglum satse på serviceavtaler.

Med Grilstad og Orkla på ‘kjøtt-show’

Et 70-talls bedrifter fra nærsagt hele verden var på plass da Marel arrangerte sin årvisse produkt-demonstrasjon (MeatShowHow) i København nylig. Fra Norge deltok representanter fra Grilstad og Orkla Stabburet.

Vektlegger bærekraft og miljø

Når Per’s Kjøkken nå har utvidet anlegget og modernisert det meste, framstår Sandefjord-bedriften som en av kjøttbransjens aller mest miljøvennlige bedrifter.

Coop-trykk på lammesalg

– Vi i Coop har kjørt det jeg velger å kalle unormalt store kampanjer de siste ukene for å få solgt mer lammekjøtt. Det er mer aktivitet i butikkene og flere lammeprodukter enn noensinne.

Tind blir premium hos Grilstad

Grilstads kjøp av Tind gir konsernet enda større bredde av spekemat. Tind er premium-produktet, og skal finne sin plass ved siden av de kjente merkevarene Grilstad og Stranda.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt