Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Petter Haas Brubakk
– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke

Jus

OstbyAarskogAdvokatfirma
Konkurranse-begrensende avtaler

av MAURITZ AARSKOG og EIVIND LANGSETH

NM i oktober skal løfte spekematen

Etter at NM i kjøttprodukter (grill og spekemat) denne våren måtte utgå på grunn av koronasituasjonen, er det nå klart at det blir arrangert et begrenset NM i kjøttprodukter til høsten - med vekt på spekemat.

Gårdsand tar over driften av Grøstadgris

Til nå har Gårdsand i Vestfold kun håndtert tobeinte dyr i sitt produksjonsanlegg. Når bedriften en gang i oktober overtar driften av Grøstadgris, skal det både skjæres gris og produseres produkter basert på frilandsgris fra Grøstadgris.

Bytter fra Grans Bryggeri til KLF

Hun har de siste årene sørget for å sikre kvaliteten på de flytende produktene til Grans Bryggeri i Sandefjord. Nå skal Christiane Hoffmann, født og oppvekst i Tyskland, bidra til at norske kjøttbedrifter får den kvalitetsoppfølging de ønsker.

Bli med KLF på velferdsrevisjon!

Trives grisene i fjøset og hvordan er rutinene om det oppdages sykdom i besetningene? Det er spørsmål spesialveterinær svin i KLF, Karl Kristian Kongsted, vil ha svar på når han gjennomfører velferdsrevisjon i svinefjøs.

Frykter råvarelekkasje til biogass

Kommunale biogasselskap rundt om i landet kan i stadig større grad komme til å «stjele» råstoff fra norske slakterier, råstoff som til nå er håndtert av Norsk Protein.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt