Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Petter Haas Brubakk
– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke

Jus

OstbyAarskogAdvokatfirma
Konkurranse-begrensende avtaler

av MAURITZ AARSKOG og EIVIND LANGSETH

Bli med KLF på velferdsrevisjon!

Trives grisene i fjøset og hvordan er rutinene om det oppdages sykdom i besetningene? Det er spørsmål spesialveterinær svin i KLF, Karl Kristian Kongsted, vil ha svar på når han gjennomfører velferdsrevisjon i svinefjøs.

Frykter råvarelekkasje til biogass

Kommunale biogasselskap rundt om i landet kan i stadig større grad komme til å «stjele» råstoff fra norske slakterier, råstoff som til nå er håndtert av Norsk Protein.

Gårdsand først i Europa med gassbedøving

Bedriften Gårdsand i Vestfold er først ute i Norge og i Europa med gassbedøving av and i forbindelse med slakting. Metoden har så gode dyrevelferdsmessige effekter at en fransk delegasjon er ventet til bedriften i løpet av året for å studere hva Gårdsand har gjort.

– Har matministeren gitt opp konkurransen i eggmarkedet?

– Landbruks- og matdepartementet må legge bort forslaget om å begrense forsyningsplikten på egg! Om ikke regjeringen evner å innse dette, må det være fordi konsekvensene av forslaget har gått under radaren eller at man ikke er opptatt av konkurranse i dagligvarehandelen.

Ansatte ved FG Kjøttsenter fikk påvist korona

Produksjonen stenges inntil videre og lokalt smittevernteam og bydelsoverlegen følger opp situasjonen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt