Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Løft for kjekjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Tor--Arne--Ruud
Tallsurr i kjøttdebatten

av Tor Arne Ruud, direktør i Animalia

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Kobe i kebab og kjappe kreasjoner

Kobe-kjøttet er ikke bare dyre fileter. På Sial lanserte Europas første importør en serie billigere produkter med det eksklusive kjøttet.

Svindland ruster seg for framtiden

I løpet av første halvår 2017 flytter Svindland AS inn i sitt nye anlegg noen kilometer nordvest for Flekkefjord. Stor etterspørsel etter bedriftens spekepølser de siste årene har tvunget frem større kapasitet.

Stabburet med solid moderniseringsløft

Et kompetansesenter for kjøtt- og hermetikkproduksjon! Det er status for Stabburets anlegg utenfor Fredrikstad etter at anlegget er modernisert og oppgradert for 130 millioner kroner.

Jakten på premium-ribbe

Mens det i Norge finnes flere hundre forskjellige varianter av pinnekjøtt, har forbrukerne frem til nylig møtt ribbe enten som tynnribbe, midtribbe og familieribbe, krydret eller naturell. Men nå kommer premium-ribbene for fullt.

Østfold-bedrifter samler kreftene

– Denne overtagelsen bidrar til at begge bedriftene står bedre rustet til å møte en tøffere framtid i kjøttmarkedet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt