Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Usmakelig hetskampanje mot kjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Aass-Laila-NMBU
Snever debatt om kjøtt og klima

av Laila Aass, NMBU

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Bladet Kjøttbransjen nr. 8 er ute

I denne utgaven finner aktuelle saker fra hele kjøttbransjen. Tema er Maskiner og teknisk utstyr.

‘Slakterbutikk’ uten kjøtt

Tyske vegetarianere driver egen «slakterbutikk» og ser gjerne at kjøttbransjen kopierer idéen.

Reagerer på kraftig prisøkning for storfe

– Som skjærebedrift betaler vi nå en for høy pris for storfe helslakt, sett i lys av det sluttmarkedet etterspør og er villig til å betale. Prisen er ganske enkelt for «teoretisk» fastsatt og vi som skjærebedrift sliter med våre kalkyler.

Minus for Nortura i 2.tertial

Resultat før skatt er 9 millioner i minus. Engangskostnader knyttet til omstilling er en viktig faktor.

Ole Ringdal har utvidet for 50 millioner

Etter at Ole Ringdal i Hellesylt nå har utvidet og oppgradert anlegget for rundt 50 millioner kroner, vil bedriften bli enda dyktigere på å betjene sine kunder – både i leverandør- og salgsleddet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt