Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
– Litt mer åpenhet, takk

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Fagstolthet i en akademisk tidsalder

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Kongelig kumlemiddag på Klepp

Da Klepp kommune skulle finne spise- og møtested for kronprins Haakon i forbindelse med hans besøk i kommunen, falt valget på lokalene til Håland Kjøtt.

Kjøttbransjen ønsker mer kjekjøtt

Kjøttbransjen er opptatt av å utnytte flere kje som matressurs. I fjor ble 15.000 kje slaktet i Norge, en økning på 78 prosent fra 2012. Veksten skyldes større satsing på å bringe kje til forbrukerne, både i kjøttbransjen, blant bønder og i dagligvarebransjen.

Ustoppelige superveteraner hos Mydland

Han arbeider 50 timer i uka, er snart 77 år og startet sine karrierer i Mydland for 54 år siden. Odin Tårnes må være superveteranen over alle superveteraner i norsk kjøttbransje.

Investerer 20 millioner i nytt Fjellbris-anlegg

Grilstad Stranda investerer 20 millioner kroner i teknologi og klimarom for å produsere den nye spekeskinken Fjellbris.

Matemballasjen beskytter maten

Forbrukere opplever matemballasjen som sløseri, men faktum er at emballasje er nødvendig og den er den viktigste faktoren for å redusere matsvinnet – og dermed også miljøavtrykket.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt