Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tørke både her og der!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Harald-Gjein-Mattilsynet
Veiledning og dialog

av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet

Jus

LineSolhaug
Tillitsvalgtes innsyn i lønnsforhandlinger

av Line Solhaug, NHO Mat og Drikke

Prima Brands kjøper 50 prosent i A. Idsøe

Prima Brands overtar halvparten av Idsøe-konsernet. Oppkjøpet skjer i all hovedsak gjennom en emisjon.

– Lisselapp beskytter mot bakterier

– En egen lapp som holder lissene rene og en borrelås som overlever hard bruk på vått gulv. Skoene til industrien blir bedre og mer avanserte.

– Wagyu smelter i varmen

– På de varmeste dagene denne sommeren, måtte wagyukundene få råd om å komme tilbake en annen gang. Men med mer fart på kjølediskene gikk sommeren bra for Annis Pølsemakeri i Mathallen.

Kjøtt fra eldre, feite kyr selger

Det baskiske selskapet Txogitxu har spesialisert seg på kjøtt av eldre fettfulle kyr. Det har vist seg å være en suksessoppskrift.

Kjøttsnacks øker kraftig

Europas største produsent av kjøttbasert snacks, det spanske selskapet Noel, økte sin omsetning i dette segmentet med hele 50 prosent i fjor.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt